VDL Industrial Products

VDL Industrial Products is al decennia een vooraanstaand adviseur en producent/leverancier van componenten voor o.a. transport- en afzuiginstallaties en de verwerking van bulkgoederen. Een deel van deze componenten wordt in eigen huis ontwikkeld. Zoals de roterende VDL doorvalsluizen, die een begrip zijn in tal van bedrijfstakken. Tevens bieden ze een compleet programma van systemen en componenten voor brand- en explosiebeveiliging van industriële processen.

De context

VDL Industrial Product nam deel aan de beurs World of Technology & Science (WoTS). Deze beurs bestaat uit de World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. VDL heeft HSP gevraagd het design van de stand, het uitnodigingstraject, de flyers en give-away te verzorgen.

De aanpak

VDL Industrial Products biedt praktische oplossingen op het gebied van brand- en explosiebeveiliging, bulkhandling en luchttechniek voor de sectoren Feed, Food en Recyclling.
Op de beurs heeft VDL haar nieuwe thema ‘Partner of your solution’ gepresenteerd. Op basis hiervan heeft HSP de beursstand ontworpen en het uitnodigingstraject opgezet. Op de stand stond een installatie die popcorn via een buizensysteem naar de ‘overbuurman’ transporteerde. Bezoekers kregen bij de popcornkraam op de stand vers gemaakte popcorn in unieke VDL-popcornbekers. Een erg succesvolle actie met leuke reacties van de beursbezoekers.