facebook instagram linkedin
Selecteer een pagina

Aiden is de one-stop-shop voor IT-uitdagingen. Aiden levert innovatieve IT-oplossingen aan Europese midmarket-bedrijven en heeft een uitgebreid portfolio aan SAP en Mendix-diensten en -oplossingen tot haar beschikking, aangevuld met hoogwaardige, zelfontwikkelde software. Aiden zorgt ervoor dat ieder bedrijf zijn potentieel maximaal kan benutten. Dat doen ze altijd samen met de klant, persoonlijk én menselijk. Aiden is een IT-partner die met je meegroeit.

HSP is als certified SAP marketing bureau de creatieve partner voor Aiden. Afgelopen tijd hebben we een Eezine ontwikkeld voor SAP S/4HANA, HR-filmpjes gemaakt om nieuwe medewerkers te werven en diverse brochures ontworpen.

Recente cases voor Aiden

Eezine S/4HANA

Om nieuwe medewerkers te werven heeft HSP een aantal recruitmentvideo’s voor Aiden gemaakt. Hierin vertellen medewerkers van Aiden hoe ze in contact zijn gekomen met Aiden, welke functie ze hebben, hoe een werkdag eruit ziet en wat er zo bijzonder is aan werken bij Aiden. De video’s zijn gedeeld op social media en op de website van Aiden.

Bekijk dit project

Opmaak brochures

Aiden is ruim 2 jaar geleden ontstaan uit een fusie/overname tussen een viertal SAP en Mendix partners. HSP heeft een aantal brochures en whitepapers opgemaakt in de nieuwe Aiden look & feel. 

Bekijk dit project

Eezine S/4HANA

Om de voordelen van de migratie van het conventionele SAP ECC system naar het innovatieve SAP S/44HANA Cloud platform te communiceren heeft HSP voor Aiden een online magazine ontwikkeld. Naast de voordelen worden ook de aanpak door Aiden en enkele klantcases door middel van video’s en animaties uitgelicht. Bekijk het Eezine hier.  

Bekijk dit project

Interesse?
Neem contact op met Vincent!

(073) 614 38 32
vincent@hsp.nl

Of vul het formulier in