facebook instagram linkedin
Selecteer een pagina

 Jan van Erp is dé specialist op het gebied van tegels en badkamers in Zuid-Nederland en staat voor kwaliteit, duurzaamheid, degelijkheid en vooral goed en nuchter advies. Jan van Erp heeft 4 showrooms (Schijndel, Eindhoven, Kaatsheuvel en Born) en een logistiek centrum in Schjndel.

HSP is al bijna 20 jaar de creatieve partner van Jan van Erp. Zo hebben we de nieuwe website gerealiseerd en onderhouden deze. Daarnaast  verzorgen we de communicatie rondom de actie en ontwerpen de interne en externe signage. Ook de communicatie naar klanten via de online nieuwsbrief verzorgen we voor Jan van Erp.

Recente cases voor Jan van Erp

 

Acties

Jan van Erp heeft iedere maand een leuke actie met veel voordeel voor de klant. HSP verzorgt de communicatie rondom deze acties. We ontwerpen de posters en spandoeken en zorgen ervoor dat de acties voldoende aandacht krijgen op de website, narrowcasting en social media.

 

Bekijk dit project

Website

Tijdens de Coronaperiode hebben we de website in een nieuw jasje gestoken. Omdat winkelbezoek op afspraak tijdens deze periode verplicht was, hebben we een goed werkende afspraakmodule ingebouwd. Deze wordt nog steeds veelvuldig gebruikt door de klanten van Jan van Erp. Daarnaast hebben we de website moderner vormgegeven en koppelingen met de social media kanalen geplaatst.
Bekijk dit project

Interesse?
Neem contact op met Vincent!

(073) 614 38 32
vincent@hsp.nl

Of vul het formulier in