facebook instagram linkedin
Selecteer een pagina

SAP Concur is wereldwijd toonaangevend leverancier van geïntegreerde oplossingen voor reis-, onkosten- en factuurbeheer. Het bedrijf vereenvoudigt en automatiseert deze alledaagse processen zo veel mogelijk. Met SAP Concur worden medewerkers tijdens iedere zakenreis geholpen door een app. Onkosten worden makkelijk overgenomen in declaraties en het goedkeuren van facturen wordt een geautomatiseerd proces. Dankzij integratie van (vrijwel) real-time data en het gebruik van AI om 100% van de transacties te controleren, kunnen organisaties exact zien welke uitgaven worden gedaan, zonder zorgen over onverwachte of onduidelijke uitgaven. SAP Concur ontzorgt, maakt het werk makkelijker en helpt organisaties optimaal te opereren, iedere dag weer.

Door onze jarenlange samenwerking met SAP Nederland zijn we ook in contact gekomen met SAP Concur. Wij ondersteunen SAP Concur op diverse vlakken. Zo creëren we regelmatig webbanners en social media images. Maar ook het design van rollup banners, alle middelen voor evenementen, en advertising verzorgen we voor SAP Concur.

Recente cases voor SAP Concur

SAP Concur Benelux Day 2024

Op 5 maart 2024 organiseerde SAP Concur de SAP Concur Benelux Day 2024.

Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement doen bezoekers inspiratie op en ontdekken ze de nieuwste trends. Daarnaast kunnen klanten, partners en SAP medewerkers kennis uitwisselen met collega’s en SAP Concur experts. Dit jaar werd dit drukbezochte evenement georganiseerd op het hoofdkantoor van SAP in ’s-Hertogenbosch.

Voor dit evenement heeft HSP alle communicatiemiddelen ontwikkeld. We zijn gestart met een fotoshoot van alle SAP Concur medewerkers, Deze beelden hebben we vervolgens verwerkt in alle uitingen die we hebben ontworpen.

Bekijk dit project

Campagne Rapportageverplichting WPM

Organisaties met meer dan honderd medewerkers in Nederland, moeten vanaf 1 januari 2024 verplicht rapporteren over het zakelijke verkeer én het woon-werkverkeer van hun medewerkers. SAP Concur biedt hiervoor de perfecte tools en dat wilde ze graag breed communiceren. HSP heeft voor deze campagne diverse advertenties ontworpen voor de Business Travel bijlage in het Financieele Dagblad. Daarnaast hebben we in dezelfde lijn diverse social media images (animated) gecreëerd en banners voor de SAP Concur webite. Maar ook een email template, een Powerpoint presentatie voor prospects en klanten en een DM campagne maakte onderdeel uit van deze campagne.
Bekijk dit project

Interesse?
Neem contact op met Stijn!

(073) 614 38 32
stijn@hsp.nl

Of vul het formulier in