facebook instagram linkedin
Selecteer een pagina

SAP is de marktleider op het gebied van bedrijfsapplicatiesoftware en helpt bedrijven van elke omvang en in alle industries om op hun best te presteren: 77% van de transactie-inkomsten in de wereld raakt een SAP-systeem. Machine learning, Internet of Things (IoT) en advanced analytics technologieën helpen SAP klanten te veranderen in intelligent enterprises. De end-to-end suite van applicaties en diensten stelt SAP klanten in staat om winstgevend te werken, zich voortdurend aan te passen en het verschil te maken.

HSP werkt al ruim 17 jaar voor dit mooie bedrijf. Als Certified Marketing Service Bureau kennen we de guidelines als geen ander en onze designs voldoen hier dus altijd aan. Onze projecten voor SAP zijn zeer uiteenlopend. Zo verzorgen we designs en middelen voor evenementen en creëren we social media images. Maar ook de interne branding en signage voor het SAP kantoor is door ons verzorgd.

Recente cases voor SAP

Business Festival Event

Op 31 oktober 2023 organiseerde SAP de eerste editie van het businessfestival: SAP Discovery Day for Analytics & Integration. Het evenement stond in het teken van inspiratie, het vieren van succes en netwerken met collega's in BTP. Naast de creatie van de (email) invitates hebben we diverse social media images gecreëerd om het event te promoten. Maar ook alle materialen voor op het event zelf, zoals bewegwijzering in festivalstijl, badges en lanyards en de volledige overige aankleding van het event hebben wij verzorgd.
Bekijk dit project

Interesse?
Neem contact op met Stijn!

(073) 614 38 32
stijn@hsp.nl

Of vul het formulier in