facebook instagram linkedin
Selecteer een pagina

GARANT Nederland is onderdeel van de GARANT Group. Deze internationale retailorganisatie, opgericht in 1957, is al meer dan twintig jaar actief in Nederland. Sinds 2013 opereert GARANT als zelfstandige inkooporganisatie in Nederland. Inmiddels is de organisatie actief in 19 landen.
GARANT Nederland helpt ondernemers in de woon-/slaapbranche bij het vinden van klanten. Dat doen ze op verschillende manieren onder andere met behulp van een platformfunctie, waarmee ze ondernemers en fabrikanten samenbrengen. Daarnaast ondersteunen ze deze ondernemers van inkoop en marketing tot winkelconcepten en workshops.
HSP werkt alweer enkele jaren voor GARANT Nederland. Zo verzorgen we 4x per jaar de vormgeving van de Preston folders. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd te ondersteunen bij andere vormgevingsopdrachten en leveren we ook regelmatig rollup banners, peesframes en instore signage voor andere labels binnen GARANT Nederland.

Recente cases voor Garant

Preston Huis-aan-Huis folders

Preston is een merk dat de bij GARANT aangesloten slaapinrichters voeren. Bij deze winkels kunnen klanten terecht voor een persoonlijk advies. Binnen deze Preston collectie wordt alles op het gebied van slapen aangeboden zoals boxsprings, linnenkasten en bedtextiel. Voor de aangesloten winkeliers maken wij 4x per jaar een huis-aan-huis folder met de nieuwste collecties en scherpe aanbiedingen. De folders worden vervolgens voor iedere aangesloten winkelier met eigen logo gedrukt en verspreid.
Bekijk hier meer

Interesse?
Neem contact op met Stijn!

(073) 614 38 32
stijn@hsp.nl

Of vul het formulier in