Selecteer een pagina

SAP
ABM Jumbo

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. SAP helpt organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei en de concurrentie voor te blijven. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen ze de concurrentie voor blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te werk te gaan en duurzaam te groeien.


Al sinds 2001 werken wij met veel plezier voor SAP. We ontwikkelden diverse Direct Mailings die sales helpen aan tafel te komen bij (potentiële) klanten. Daarnaast ontwerpen we uitnodigingen voor evenementen die SAP organiseert en leveren we brochures. Ook weet SAP ons te vinden voor de opmaak van beursbanners, beurswanden en andere displaymaterialen.


HSP realiseerde rondom Sinterklaas een campagne voor Jumbo Supermarkten. We stuurden in 2 batches een Sinterklaascadeau met gedicht op naar de ‘beslissers’ bij Jumbo Supermarkten. In de eerste batch een houten spoorlijn met SAP treinwagons. De tweede batch werd 2 dagen later gestuurd. Ook hier weer een gedicht, stukjes rails en 2 verschillende locomotieven. Een SAP locomotief (die past op het spoor en voor de eerder gestuurde treinwagons) en een non-SAP locomotief die niet op het spoor past en ook niet voor de eerder gestuurde treinwagons.