Quinso DM verrekijker

Quinso helpt bedrijven in de productie- en groothandelsbranche op weg om hun business te verbeteren en waarde toe te voegen door middel van business consultancy. Vaak wordt dit gecombineerd met een SAP-implementatie. Daarnaast zijn flexibiliteit en commitment onlosmakelijk verbonden aan een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers.

De context

Quinso wil aan tafel komen bij bedrijven in de productie- en groothandelsbranche. Aan HSP de vraag een Direct Mailing te ontwikkelen voor de SAP SCM Demand Planning RDS oplossing. Voor productiebedrijven is het steeds belangrijker om beter te anticiperen op de vraag, door slimmer en verder vooruit te kijken.

De aanpak

We ontwikkelden een Direct Mailing die we verstuurde naar 500 bedrijven. De boodschap: ‘Vooruitkijken was nog nooit zo eenvoudig’. Als give-away werd een uitklapbare verrekijker bijgevoegd. In deze Direct Mailing wordt een Quick Scan aangeboden en een webinar gecommuniceerd. Tijdens dit webinar kunnen deelnemers ontdekken welke winst een grote leverancier van cv-ketels dagelijks boekt dankzij de oplossing.