Connect-to-Innovate

Kennisdeling, belangenbehartiging en beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Met 730 bedrijfsleden is het een zeer groot netwerk van bedrijven die SAP inzetten voor hun bedrijfsvoering en experts op het gebied van SAP advies, implementatie en beheer.

De context

Connect to innovate is een nieuw 2-daags kennisevent waarin het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days volledig met elkaar worden geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk een breed IT Master- & Businessprogramma aan te bieden, waarin nóg meer SAP kennis wordt gebundeld. connect to innovate is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De aanpak

Voor dit mooie kennisevent verzorgde HSP onder andere de ontwerpen voor diverse beursstands en communicatiemiddelen waaronder het design ten behoeve van de kleding voor SAP, de emailuitnodiging en de plattegronden voor in de app. Bekijk ook het online Eezine dat we voor dit event hebben gemaakt.