Campagne Xperi

Xperi is SAP partner en implementeert ERP, Business intelligence, integratieplatform en business apps. Xperi maakt deze oplossingen direct toepasbaar voor MKB bedrijven, tegen acceptabele investeringen en de voorwaarde dat het u iets oplevert. Of het nu gaat om efficiënter werken, betere prestaties te realiseren of onderscheidend vermogen te creëren, daar is automatisering voor bedoeld! Lets Experience IT together.

De context

Xperi wil doelgericht aan tafel komen bij productiebedrijven en groothandels. Deze twee doelgroepen vormen de belangrijkste klantengroep van Xperi. Als SAP partner moet Xperi zich onderscheiden. Hierin worden succes-stories van klanten steeds belangrijker. Zij vormen immers het bewijs van de beloften die bedrijven aan hun klanten doen.

De aanpak

Voor Xperi hebben we gekozen om de succesverhalen bij klanten te filmen. Inmiddels hebben we bij ITB en Majestic twee films gemaakt. Om deze op een originele manier te kunnen communiceren naar de doelgroep hebben we LCD books in de huisstijl van Xperi ontworpen. Dit is een ‘folder’ voorzien van een LCD-scherm met een hoge attentiewaarde. De film start zodra de folder wordt geopend.