Campagne SAP Executive Council

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. SAP helpt organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei en de concurrentie voor te blijven. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven.

De context

Vraagstelling van SAP was om een grote opvallende uitnodiging te verzorgen voor een belangrijk event. Hiervoor werden uitsluitend topbestuurders van grote internationals uitgenodigd. Het betreft uitnodigingen voor het EMEA North Executive Customer Advisory Council.

De aanpak

We ontwikkelden een grote ‘black box’ met daarin een gadget en een pop-out uitnodiging. Daarnaast werd ook een wire-o gebonden ‘programmaboekje’ ingevoegd. De eerste uitnodiging had als thema: ‘You are our Powerbank’. Als gadget werd hier een Powerbank bijgevoegd.
De tweede uitnodiging (andere locatie) had als thema: ‘You are our source of inspiration’.
Als gadget werd hier een Dopper drinkfles bijgesloten.