Intracare Intraview

Intracare is een innovatieve, snelgroeiende, internationaal gerichte onderneming gevestigd in Veghel. Intracare produceert en levert kwalitatief hoge producten op het gebied van hoef- en huidverzorging, schoonwaterbehandeling en vloeibare voedingssupplementen voor rundvee, pluimvee en varkens. Via een groot distributeursnetwerk zijn de producten van Intracare inmiddels verkrijgbaar in meer dan 90 landen over de gehele wereld.

De context

Intracare heeft klanten over de gehele wereld. Naast communicatie via de website en via e-mail was Intracare op zoek naar een communicatiemiddel om nieuws over het bedrijf, de productinnovaties en beursdeelnames met klanten en prospects te delen. HSP heeft hiervoor een glossy magazine ontwikkeld: Intraview.

De aanpak

Er is gekozen voor een glossy magazine omdat deze minder ‘vluchtig’ is dan de online communicatiemiddelen. Nadat de contactpersoon bij de klant het magazine heeft gelezen wordt deze vaak in de kantine of in de ontvangstruimte neergelegd. Hierdoor bereik je met één magazine meerdere lezers. Intracare is actief in meer dan 90 landen en daarom is ervoor gekozen het magazine in het Engels te maken. Het magazine verschijnt twee keer per jaar en wordt per post naar klanten en prospects gestuurd.