websites en apps

Websites
HSP bouwt gebruiksvriendelijke en succesvolle websites waar de bezoeker centraal staat. Door duidelijke navigatie zorgen we ervoor dat de bezoeker van jouw website zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt. Iedere website is voorzien van een mooi webdesign en heeft snelle laadtijden.

 

Wij bouwen alle websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), vaak in WordPress. Hiermee beheer je eenvoudig zelf jouw website. Je kunt makkelijk nieuwe teksten, foto’s en video’s toevoegen of wijzigen.
Ook voor de content ben je bij HSP aan het juiste adres. Content is King. Onze tekstschrijvers schrijven de story van jouw organisatie en producten of diensten. Boeiend en geoptimaliseerd voor Google door gebruik van de juiste (zoek)woorden. HSP verzorgt ook de fotografie en video’s voor de website.

Mobiele apps
Mobiel first. HSP helpt je met de de realisatie van je eigen app inclusief de aanmelding bij de App Store, Google Play en Windows Market Store. Wij bouwen apps voor Apple, Android en Windows mobile. We denken graag mee met onze klanten over de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het onderscheidend vermogen van de app. Onze programmeurs beheersen alle programmeertalen.

 

Wil je ook een website of app met veel bezoekers?

Stuur ons dan een berichtje.
En wij nemen snel contact met jou op.