video’s en animatie

Overtuig klanten en prospects met jouw dynamische bedrijfsfilm!
Met een bedrijfsvideo presenteer je je bedrijf op een hele bijzondere manier. De combinatie van beeld en geluid zorgen voor een optimale beleving. Maar ook een interview wordt een stuk persoonlijker als je deze presenteert als video.
Tegenwoordig worden bedrijfsfilms steeds vaker gedeeld via diverse kanalen. Het plaatsen van een bedrijfsfilm op je eigen website, maar ook het delen via Social Media en de inzet van een eigen Youtube kanaal zorgen voor een groot bereik.

Animaties
Een animatie video is bij uitstek geschikt om complexe informatie tastbaar te maken. Met een animatie maak je jouw boodschap visueel en helder. HSP maakt animaties die de boodschap aan jouw doelgroep vertellen door middel van mooie visuals, een voice-over en muziek. Of je nu een nieuw product hebt, een lastig proces wilt uitleggen of een beleidsplan wilt toelichten. Een animatie helpt je communicatie effectiever te maken.

 

HSP maakt vooraf altijd een storyboard, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Met behulp van dit storyboard wordt in korte teksten en beelden het ‘verhaal’ uitgelegd. Hierdoor kunnen video opnames gericht gemaakt worden. Omdat wij beschikken over eigen hoogwaardige filmapparatuur en een eigen drone met 4K camera kunnen we de kosten vaak beperken. Door de inzet van deze drone zijn ook fraaie dynamische beelden te maken. Ook monteren we de video/animatie geheel in eigen huis.

Wil je ook een hippe video of animatie?

Stuur ons dan een berichtje.
En wij nemen snel contact met jou op.