Selecteer een pagina

ROTA ERKEND

Maar weinig bureaus hebben een ROTA erkenning. HSP heeft deze erkenning sinds 1980. ROTA leden moeten voldoen aan diverse criteria met betrekking tot professionaliteit en financiële zekerheid. Deze criteria en andere voorwaarden en verplichtingen zijn vastgelegd in het Reglement Erkenningen.

ROTA eisen:

  • Een eigen vermogen van 2% van de jaaromzet
  • Een liquiditeit van 1/12 van de jaarinkoop
  • Onafhankelijk ten opzichte van media-exploitanten
  • Jaarlijks financiële rapportage aan de ROTA accountant
  • Houden aan Reclame Code regels, regels commissariaat van de media en de regels van het K.O.A.G. en K.A.G.

Als ROTA-erkend bureau kunnen we tegen scherpere tarieven advertentieruimte inkopen bij de uitgevers. Dit geldt zowel voor print als voor online media (jobsites, bannering etc.).

HSP verzorgt al tientallen jaren de media-inkoop voor 40 gemeenten en voor een groot aantal commerciële bedrijven in de business to business en de retail sector.

Ook profiteren van lagere advertentietarieven? Vraag dan een offerte aan via advertentie@hsp.nl

HET TEAM

HET TEAM


Vincent, strateeg in hart en nieren, verdiept zich in wat de klanten bezighoudt. Zo nodig ook in de late uurtjes. Daarnaast bekommert hij zich om de toekomst en continuïteit van de eigen organisatie. Voor het opdoen van frisse ideeën waait hij graag een weekendje uit in Zeeland. Zon, zee en strand, een inspirerende mix.


Ruud is gemotiveerde en ervaren ontwerper. Voor hem is geen opdracht te moeilijk en hij grijpt alles met beide handen aan. Als doorgewinterde vakman komt Ruud tot de beste concepten en ontwerpen, waarmee hij iedereen weet te overtuigen. Elke zondag maakt hij zijn hoofd leeg met een actieve bootcamp, zodat hij weer fris aan de week kan beginnen.


Deze online heldin bijt zich vast in de ingewikkelde codes waar een ander niets van begrijpt. Ze spreekt vloeiend digitaal en zorgt ervoor dat alles responsive werkt. Saskia wil nieuwe dingen ontdekken en blijven leren. Naast HSP is ze graag creatief bezig met de nieuwste technieken maar ook op canvas kan ze haar ei kwijt.


Voor veel klanten is Stijn een vertrouwd aanspreekpunt. Extern en intern onderhoudt onze operationeel directeur de contacten en zorgt hij ervoor dat alle projecten op koers liggen. Die rol ligt hem prima. Ook in zijn vrije tijd navigeert Stijn kundig, dan houdt hij zijn zeilschip in weer en wind op behouden koers naar de volgende haven.


Dinfy is een spontane en gedreven ontwerper. Door haar originaliteit en het enthousiasme dat ze in uiteenlopende grafische opdrachten uit, weet ze onze opdrachtgevers telkens weer te overtuigen en hun klanten te verleiden. Een harde werker ook! In de weekeinden werkt ze namelijk als vrijwilliger bij Cultuurpodium De Pul in haar woonplaats Uden.


Toen HSP nog maar net bestond, waakte José al over de cijfers. Als financiële duizendpoot beheert ze onze complete administratie, van facturering tot en met personeelsadministratie. Zakelijke controle in een creatieve omgeving, dat is een kunst op zichzelf. En creatief is ze ook buiten werktijd. Dan maakt ze fraaie sculpturen.


Wij zijn altijd op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Wil jij graag bij ons werkervaring op doen? Stuur dan een bericht met motivatie naar ruud@hsp.nl.

HSP GESCHIEDENIS

HSP, al 40 jaar een bekende naam in de reclamewereld. HSP staat voor Ham, Schupp en Partners. Pieter Ham richtte in januari 1976 ‘Ham Reklame voor een goeie zaak’ op.

 

Na vijf jaar bij reclamestudio N.V. De Gruyter en vijf jaar (als art director) bij Reclame- en advertentiebureau de Atlas in ’s-Hertogenbosch gewerkt te hebben, wilde Pieter zijn ervaring in reclamemaken combineren met zijn visie op ondernemen. Met rode baard en groene eend bezocht hij zijn klanten, verdiepte zich in hun doelen en werkte zijn creatieve ideeën uit in woord en beeld. Al snel vormde Pieter een maatschap met illustrator Anton Schupp, een vroegere collega bij De Gruyter.

Ze betrokken een kantoor aan de Jan Heinsstraat 26 in ’s-Hertogenbosch, waar zich Buro Ham Schupp & Partners, en later HSP, ontwikkelde. Nadat zijn partners HSP in de jaren 80 hadden verlaten, verhuisde Pieter met zijn bureau naar de Koningsweg 84 in ’s-Hertogenbosch.

Begin jaren 90 komen zijn zoons Vincent en Stijn in het bedrijf, waarna Pieter naar Zeeland vertrekt om meer in de luwte te gaan werken. Vincent en Stijn hebben sindsdien de dagelijkse leiding over HSP. Aan het begin van de nieuwe eeuw verhuizen ze naar Rosmalen, waar ze onder de naam HSP Reclame & Communicatie eerst het ‘Meeuwennest’ bevolken en zich eind 2016 in een eigentijds kantoor in het A2 TradePark te Rosmalen. Deze locatie sluit beter aan bij de toekomstplannen die HSP heeft en biedt daarnaast diverse extra faciliteiten.

CONTACT

Burgemeester Burgerslaan 40B
5245 NH Rosmalen
Postbus 465
5240 AL Rosmalen
(073) 614 38 32
info@hsp.nl

 

Privacy Statement