Online marketing

Zorg voor meer bezoekers op je website en krijg goede online leads.

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website en/of webshop?

Het is zover, je hebt jouw website of webshop helemaal op orde. Je bent tevreden met de website en de producten in jouw webshop staan allemaal online en zijn te bestellen. Maar, het aantal bezoekers valt tegen en de bestellingen blijven uit.

Een veel voorkomende fout. Want met het online plaatsen van jouw website of webshop ben je er nog niet. Zodra jouw website of webshop live staat, moet je potentiƫle klanten bereiken en naar jouw website of webshop dirigeren. Maar hoe doe je dat?

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het overgrote deel van jouw potentiele klanten start de customer journey via Google. Ze geven relevante zoekwoorden in in Google om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Door in de huid van jouw klanten te kruipen bepalen we de zoekwoorden. Hierdoor wordt jouw website organisch beter vindbaar. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken komt jouw website dus hoger in de Google Ranking.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Door de SEO goed te regelen kom je natuurlijk als aardig in beeld bij jouw potentiele klanten. Maar om echt goed op te vallen kun je ook gebruik maken van SEA. Op basis van vooraf gekozen zoektermen maken wij ‘advertenties’ op in Google. Zodra een potentiele klant zoekt op deze zoekwoorden, verschijnt jouw ‘advertentie’ bovenaan. We stellen vooraf een dagbudget in, zodat je weet waar je aan toe bent met deze betaalde dienst van Google.

Landing pages

Wij hebben een manier ontwikkeld waarmee je via SEO hoger scoort in Google. Vooraf bepalen we op welke zoektermen je goed gevonden wilt worden in Google en waarmee je nu onderaan bungelt in de Google zoekresultaten. Wij bepalen vervolgens een strategie waarmee we jouw website hoger in de ranking kunnen krijgen op die gekozen zoekwoorden. Uiteindelijk betaal je ons uitsluitend voor de woorden waarmee je op de eerste pagina in Google gerankt wordt!
No cure no pay dus!

Ik wil graag beter vindbaar zijn via zoekmachines!

Neem contact met mij op voor een afspraak: