online magazines

Magazines met een extra dimensie
Steeds vaker wordt er gekozen om geen fysiek gedrukte magazines meer te produceren. Informatie veroudert immers snel en steeds minder mensen hebben een ‘papieren’ archief, zodat er dus veel minder exemplaren worden bewaard. Maar een platte pdf is vaak ook niet de juiste oplossing.
Een online magazine is hiervoor het ideale alternatief. In deze online magazines kunnen video’s, animaties en geluid worden opgenomen. Hierdoor ontstaat een ‘belevingsboek’. Veel bedrijven gebruiken online magazines voor periodieken. Voordeel daarvan is dat je al deze periodieken kunt plaatsen op één website, waar dan alle edities te bekijken zijn. Maar ook voor jaarverslagen en catalogi is een digitaal magazine erg geschikt.

Voordelen
HSP heeft in eigen beheer de tool ‘EEZINE’ ontwikkeld waarmee deze online magazines gemaakt kunnen worden. Voordeel van dit systeem is dat er geen licentiekosten/maandelijkse kosten aan vast zitten. Je betaalt dus per uitgave. Hierdoor is het mogelijk een online magazine te publiceren vanaf 1 exemplaar per jaar. Deze html magazines zijn uiteraard gemakkelijk te delen via je eigen website, social media en/of email.

Wil je ook een interactief online magazine?

Stuur ons dan een berichtje.
En wij nemen snel contact met jou op.