evenementen communicatie

Steeds vaker worden door bedrijven evenementen georganiseerd om bijvoorbeeld (potentiële) klanten te enthousiasmeren voor een product of dienst. In tegenstelling tot de online middelen geven dergelijke evenementen een persoonlijke touch. Een persoonlijk gesprek met een prospect versterkt de relatie vaak enorm.

Maar ook het organiseren van informatieve sessies, het aanwezig zijn op een vakbeurs en het uitnodigen van klanten en/of relaties brengen vaak veel werk met zich mee. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van alle communicatie rondom evenementen en beurzen.
Zo verzorgen wij de uitnodigingen (zowel via email, social media als via post), maar ook de aankleding van deze evenementen en beurzen. Zo ontwerpen wij opvallende beursstands en andere beursmaterialen, maar ook voor posters, rollup banners, give aways etc. kun je bij ons terecht.
Uiteraard kunnen wij ook de volledige social media rondom een event uit handen nemen en maken wij ook flitsende presentaties (in bijvoorbeeld PowerPoint).

 

 

Wil je ook voldoende aanmeldingen voor jouw evenement?

Stuur ons dan een berichtje.
En wij nemen snel contact met jou op.