Selecteer een pagina

E-MARKETING

Verstuur e-mailing campagnes en verrijk de data

In tegenstelling tot enkele jaren geleden wordt er steeds minder gebruik gemaakt van gedrukte Direct Mailings die per post worden verstuurd. Dit komt mede door de hoge portokosten en doordat niet te controleren is of een Direct Mailing op de juiste plaats belandt.

Tegenwoordig worden steeds vaker html-emails en social media ingezet voor deze uitingen. Het voordeel van deze html mailings is dat je razendsnel een grote hoeveelheid mails kunt uitsturen, zonder dat daar de hoge portokosten aanzitten. Maar een nog belangrijker voordeel is dat te meten is wie de email opent en welke onderwerpen in de mail zijn of haar interesse wekken. Door slimme links te plaatsen in deze emails is te meten op welke link de ontvanger klikt. Hierdoor is het mogelijk een verrijkte Excellijst te creëren, waardoor het werven van nieuwe klanten eenvoudiger wordt.

ENKELE VOORBEELDEN

Nieuwsbrief Jos van Boxtel

Nieuwsbrief Congres Rechtmatige Zorg 2018

VOORDELEN

HSP heeft een e-marketing systeem waarmee het eenvoudig is emailcampagnes op te zetten en te versturen. Deze emailcampagnes zijn daarnaast dus meetbaar. Je kunt eenvoudig na het verzenden van een campagne een statistiekenoverzicht creëren.

Bovendien heb je de keuze of je deze campagnes zelf wilt opzetten en versturen of dat wij het gehele traject uit handen nemen. In het eerste geval leveren wij de cloudoplossing met daarin een aantal emailtemplates. Deze zijn tekstueel en qua afbeeldingen dan door jezelf aan te passen. Deze oplossing bieden we aan in abonnementsvorm.

Uiteraard kan HSP ook de tekst, beeldmateriaal en complete verzending verzorgen.

AANVRAAGFORMULIER, GRATIS ADVIES


Nieuwsgierig geworden? Vul dan onderstaand formulier in of bel (073) 614 38 32.

Naam:

Organisatie:

Emailadres

Telefoonnummer

Omschrijving/toelichting:

Voeg bestand toe: