Xperi animatie Joe Xperio

Xperi is SAP Gold partner en implementeert ERP, Business intelligence, integratieplatform en business apps. Xperi maakt deze oplossingen direct toepasbaar voor MKB bedrijven, tegen acceptabele investeringen en met de voorwaarde dat het iets oplevert voor haar klanten. Of het nu gaat om efficiënter werken, betere prestaties te realiseren of onderscheidend vermogen te creëren, daar is automatisering voor bedoeld! Lets Experience IT together.

De context

Xperi wil via animatiefilms op een eenvoudige manier de complexe softwareoplossingen uitleggen. Uitgangspunt is dat een software specialist van Xperi de hoofdrol in de animatiefilm moet krijgen. Autoriteit en bewijskracht staan centraal in de animatie doordat de oplossingen uitgelegd worden door een expert en gekoppeld worden aan klantcases.

De aanpak

Medewerkers bij Xperi worden Xperio’s genoemd. Vandaar de naam Joe Xperio die als hoofdrolspeler fungeert in de animaties. Joe legt op een leuke maar eenvoudige manier uit wat de software oplossingen van SAP aan voordelen bieden voor groothandel- en productiebedrijven.

Voor iedere animatie schrijven we een script en combineren we ‘echte videobeelden’ met animatie. In de meest recent gemaakte animatie heeft Joe Xperio een interview met een medewerker van Xperi over wat werken bij Xperi inhoudt en wat er leuk en onderscheidend aan is. Het doel van deze animatie is het verhogen van de employer branding van Xperi.