Website Domani

Domani realiseert met SAP Business One branchespecifieke ERP-trajecten in het MKB. Complete oplossingen inclusief add-ons, innovaties en cloud services. Van advies (blueprint) en implementatie tot onderhoud en support.

Bij Domani Business Solutions werkt een vast team experts. Gecertificeerde SAP consultants met diepgaande kennis over de nieuwste innovaties, cloud oplossingen en SAP-systemen. Met een uitgebreide kennis van branches en processen transformeren zij automatisering het hart van iedere groeiende onderneming.

De context

Zoals bij veel bedrijven vaak het geval is na een aantal jaren, was ook de website van Domani Business Solutions door de jaren heen op enkele punten achterhaald. Door de jaren heen was er veel informatie ‘gestapeld’ en moest de structuur onder de loep genomen worden.

 

De aanpak

In nauw overleg met Domani Business Solutions hebben we een nieuw modern website stramien ontworpen en gebouwd in WordPress. Na een korte uitleg van het systeem heeft Domani zelf een groot deel van de content geplaatst. Resultaat: Een frisse nieuwe website die erg overzichtelijk is opgebouwd en gemakkelijk te onderhouden is door Domani zelf. Bekijk de website op www.domani-bs.nl.