Van Egmond Groep

Van Egmond Groep is een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.

De context

Na jarenlange, intensieve samenwerking heeft de Van Egmond Groep in Juli 2019 Elauma Waagmeester overgenomen, ook een sterke speler in de elektrotechnische branche. Om Elauma Waagmeester succesvol te integreren in de Van Egmond Groep organisatie en de voormalige klanten over deze verandering te informeren, heeft HSP een animatie voor op de bedrijfswebsite en social media, een flipcard en een flyer ontwikkeld. Eenduidigheid in boodschap en look en feel stond hierin centraal.

De aanpak

In de door HSP ontwikkelde animatie zie je hoe de huisstijlkleuren en het beeldmerk op een Elauma Waagmeester bestelbus stap voor stap veranderen naar de Van Egmond Groep huisstijl. Ook de diverse verkooppunten krijgen in het voorbijrijden van de bus stuk voor stuk de rode Van Egmond look en feel.
Naast de animatie heeft HSP een flyer en flipcard ontwikkeld om draagkracht bij klanten te creëren en hen op de voordelen van de overname te wijzen. De nadruk wordt hierbij gelegd op de belangrijkste verbeteringen voor de klanten.