Mobile Innovation Lab

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. SAP helpt organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creƫren voor innovatie en groei en de concurrentie voor te blijven. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven.

De context

In 2018 heeft SAP een mobiel kantoor in de vorm van een zeecontainer aangeschaft. Dit mobiele kantoor is high tech met een hydraulisch uitschuifbare pui, waardoor het kantooroppervlakte extra wordt vergroot. Aan ons de vraag om voor dit geweldige object een design te maken voor de bestickering en diverse communicatiemiddelen op te zetten. Het Mobile Innovation Lab heeft in 2018 een hele route door Nederland afgelegd en heeft bij diverse grote bedrijven een week voor de deur gestaan.

De aanpak

HSP ontwikkelde de bestickering voor dit mooie Lab. En daarnaast ook diverse communicatiemiddelen waaronder banners, posters, flyers, spandoeken etc.