Website Intracare + Intrahorti

Intracare is een innovatieve, snelgroeiende, internationaal gerichte onderneming gevestigd in Veghel. Intracare produceert en levert kwalitatief hoge producten op het gebied van hoef- en huidverzorging, schoonwaterbehandeling en vloeibare voedingssupplementen voor rundvee, pluimvee en varkens. Via een groot distributeursnetwerk zijn de producten van Intracare inmiddels verkrijgbaar in meer dan 90 landen over de gehele wereld.

De context

De website van Intracare was sterk verouderd en hoog nodig aan vernieuwing toe. Doordat de website niet responsive was, werd deze slecht gevonden via Google. Daarnaast hadden we voor de overige communicatiemiddelen van Intracare al een nieuwe look and feel ontwikkeld waarbij de oude website niet goed meer aansloot. Tenslotte wilde Intracare ook graag een dealer inloggedeelte waarop dealers informatie kunnen vinden over producten en ook diverse marketingmaterialen kunnen downloaden.

De aanpak

Als basis voor de realisatie van de nieuwe website gingen we uit van de recent ontwikkelde communicatiemiddelen (leaflets, advertenties, magazine Intraview etc.) die we voor Intracare hebben ontworpen.

Na goedkeuring van het nieuwe design werd de website opgezet. Uiteraard werd de website opgeleverd met een gemakkelijk Content Management Systeem. Ook werd de website voorzien van een geldig SSL certificaat, waardoor de website wordt aangemerkt als veilige site.

Aangezien de website op korte termijn online gezet moest worden, hebben we Intracare ook ondersteund bij het plaatsen van een grote hoeveelheid data. Nadat de website online geplaatst was, hebben we op de achtergrond verder gewerkt aan de dealerinlog. Deze is inmiddels ook opgeleverd. Bekijk de website op www.intracare.nl