Bedrijfsfilm Xperi

Xperi is SAP Gold partner en implementeert ERP, Business intelligence, integratieplatform en business apps. Xperi maakt deze oplossingen direct toepasbaar voor MKB bedrijven, tegen acceptabele investeringen en met de voorwaarde dat het iets oplevert voor haar klanten. Of het nu gaat om efficiënter werken, betere prestaties te realiseren of onderscheidend vermogen te creëren, daar is automatisering voor bedoeld! Lets Experience IT together.

De context

Xperi wilde een bedrijfsfilm laten maken waarin de kernwaarden van Xperi duidelijk naar voren kwamen. Ook moesten de afzonderlijke specialismen van Xperi belicht worden en moest het informele karakter van het bedrijf zichtbaar zijn in de film. De bedrijfsfilm is bedoeld als ondersteuning bij presentaties en om op de homepage van de website te plaatsen.

 

De aanpak

We zijn gestart met het inventariseren van de wensen van Xperi. Daarna hebben we een script gemaakt waarin tekst en beeld uitgeschreven zijn. Belangrijk hierin was het onderscheidend vermogen van Xperi: ‘Kwaliteit, de persoonlijke pragmatische manier van werken, ervaring en oog voor vernieuwing en innovatie’. Ook moest de ervaring van de medewerkers en de rol van de specialistische teams een plaats in de film krijgen. Na goedkeuring van het script hebben we de film binnen 1 dag opgenomen met professionele 4K filmapparatuur, waarna we de voice-over stem geselecteerd hebben. Tenslotte hebben we de film gemonteerd in onze eigen studio en geplaatst op de website van Xperi en op het YouTube kanaal van Xperi.