3D animatie Bostik

Bostik is een wereldleider op het gebied van lijmen en kitten. Bostik ontwikkelt al meer dan 125 jaar innovatieve oplossingen voor bouw, industrie en retail. Zo maakt Bostik treinen veiliger met brandwerende kitten en auto’s lichter door gebruik van lijmen i.p.v. schroeven.

De context

Bostik heeft een speciale range producten voor de maritieme sector. Hiermee kunnen teakdecks, ramen en interieurs van schepen professioneel worden verlijmd en gekit. Vanwege de deelname aan de internationale beurs, de METS (Marine Equipment Trade Show) in Amsterdam, heeft Bostik HSP gevraagd een aantal communicatiemiddelen te ontwikkelen.

De aanpak

HSP heeft een beurstand ontworpen waarbij een 3D tekening van een zeilboot over de gehele achterwand zichtbaar was. Ook is er een 3D animatie gemaakt die op een groot scherm op de beurs getoond werd. In de 3D animatie van het zeiljacht kun je zien welke producten van Bostik in haar assortiment heeft voor de verlijming van het teakdecks, ramen en het interieur van schepen. Via de speciale Bostik Marine app kun je tevens zien waar de Bostik Marine producten gekocht kunnen worden (dealer locator) en kun je alle beschikbare documentatie downloaden of bekijken.