Strategie

Communicatie moet effectief zijn!

Wat maakt jouw merk uniek?

Een sterk merkconcept vormt de basis van jouw visuele identiteit. Samen met jou gaat HSP op zoek naar het DNA van jouw merk. Wat maakt jouw merk uniek, welke doelen streef je na en welke doelgroepen wil je bereiken. Het verhaal moet helemaal kloppen en de communicatie moet effectief zijn.

Communicatie strategie

Het verhaal van jouw merk moet kloppen en het beeld moet helder zijn. Op basis van je identiteit, positionering en specifieke vraag ontwikkelt HSP samen met jou een communicatiestrategie met maximaal resultaat. Samen met jou bepalen we welke koers jouw merk moet gaan varen en welke communicatiemiddelen het best ingezet kunnen worden om jouw doelen en doelgroep te bereiken.

Customer journey

Welke route legt een klant af om tot het uiteindelijke doel te komen? Op welke momenten en waar ontmoet jouw klant jouw merk? En hoe kunnen we de ‘reis’ van de klant optimaliseren door de beste route naar jouw merk uit te stippelen. HSP brengt samen met jou en je klanten deze klantreis in kaart. Zo krijgen we inzicht in wie je klanten zijn, waar en hoe ze in contact komen met je merk en waar zij behoefte aan hebben. Jouw merk is uniek, maar pas waardevol als het ook relevant is voor je doelgroep.

Content strategie

Het is belangrijk dat de content optimaal afgestemd wordt op de behoefte van de klant én op jouw merk. Welke content is er nodig in welke fase van de klantreis? HSP maakt content die is afgestemd op de journey van jouw doelgroep. We zorgen voor de juiste boodschap, in het juiste formaat, op het juiste kanaal en op het juiste tijdstip. Zo maken wij jouw merk wereldberoemd.

Ik wil graag mijn merk versterken!

Neem contact met mij op: